2014-05-14 00:37:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A munkahelyén igen jól érzi magát

Napi horoszkóp május 14-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma semmi nem tudja kihozni önt a sodrából: békésen tűri, hogy a főnöke ugráltassa, elnézi társa cinizmusát is. Bölcs nyugalommal szemléli az életet. Pedig néha azért nem ártana kicsit odacsapni. Aztán megint nyugodhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nem foghatja másra a maga baját. Az igazság az, hogy ön morózus hangulatban van. A megoldást magában kell keresnie éppen ezért. A helyzetéből adódik, hogy ön teheti meg az első lépést afelé, akivel haragban van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Olyan embertől kell ma segítséget kérnie, akivel nincsen jó viszonyban. Szerencse azonban a szerencsétlenségben, hogy ez alkalmat teremt a közeledésre és a kibékülésre is. A dolgok összejátszása folytán javíthatja a sorsát.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Azzal kapcsolatban kérne tanácsot a környezetében valakitől, hogy változtasson-e a munkahelyén, vagy sem. Az én tanácsom az, hogy csakis akkor tegyen ilyet, ha biztosan van hová továbblépnie. Ne döntsön elhamarkodottan!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Váratlanul betoppan valaki az életébe, aki akár a nagy ő szerepét is eljátszhatja. Ám, ha ön már házasságban él, akkor igen veszélyes lehet ez a játék. A nagy szerelem ugyanis nem jelent még biztos társkapcsolatot. Igaz, az élet ettől ízes.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Van valaki az életében, aki valaha nagyon fontos szerepet játszott, ám a későbbiekben elszakadtak egymástól. Ha nem tudja kiverni a fejéből az illetőt, akkor a mai napon jól teszi, ha felhívja, vagy keresésébe kezd az Interneten.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Tegye kicsit félre a gondot: folyton rágódik, a terveit kérné számon a világtól. És közben nem veszi észre, hogy a madarak önnek énekelnek – habár nem kérte. A virágok önnek nyílnak – pedig nem locsolta. Mosolyogjon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Hamarosan találkozhat azzal, aki közel áll az ön szívéhez. Addig is azonban van még némi szépíteni valója a háza táján és nem utolsó sorban önmagán is. A találkozó nagy társaságban is megvalósulhat, ami szervezést igényel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A munkahelyén igen jól érzi magát; akárcsak ha otthon lenne. A főnökei is maximálisan elégedett önnel. Már csak az a kérdés, hogy ön elégedett-e azzal, amin munkálkodik. Lehet, hogy ön többre is képes lenne? Gondoljon bele!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem szereti, ha összecsapnak a feje felett a hullámok, ma mégis ez történhet meg önnel. A kapkodás azonban biztosan nem fog segíteni abban, hogy a helyükre kerüljenek a dolgok. Vegyen mély lélegzetet, és lassuljon le.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nincs jó kedvében. Ha az egészségi állapotát nem találja kielégítőnek, akkor itt lenne az ideje annak, hogy megtegyen minden öntől telhetőt a javulás érdekében. Lehet, hogy ehhez még az orvost is fel kellene keresnie. Vagy a fogorvost.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Rendbe kellene szednie a függőben levő pénzügyeit. Ha ön nem teszi, meg, bizony senki nem fog eljárni ön helyett. Az adósai meg vígan cincognak, azt hiszik, megfeledkezett róluk. Ideje beszedni a kintlévőségeket!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: